Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF4] Jak dostać 48 Złotych pakietów bojowych za free

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzałem i działa! :D Tak dostałem tyle pakietów bojowych. Być może nie dostaniesz 48 ale na pewno coś dostaniesz.

Co należy zrobić?

1. Włącz origin, włącz manager zadań

2. Połącz się z serverem http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/serverbrowserwarsaw/show/pc/690a4ece-93c3-4415-b118-3126929b2a47/LVL1-LOCKER-ZAVOD-24-7/

3. Gdy będziesz mieć w battelogu informację "łączenie" w tedy zakończ proces "bf4.exe" w managerze zadań.

4. Przejdź do pakietów bojowych i ciesz się :)

SCREENY:

978031416681724315272.png

880481416681724315272.png

178331416681725315272.png

987181416681725315272.png

EDIT: Nie wiem jak to ludzie zrobili ale jakoś dzięki "skryptu wsadowego i automyszy" zrobili więcej !

Wie ktoś jak to zrobić?

mKrBZoL.png

Opublikowano

Ja miałem podobny przypadek, dostalem w luj tych battlepacków tylko kompletnie nie wiem dlaczego, dołączyłem do jakiegoś serwera z final stand i puff ;d

Opublikowano

Ja miałem podobny przypadek, dostalem w luj tych battlepacków tylko kompletnie nie wiem dlaczego, dołączyłem do jakiegoś serwera z final stand i puff ;d

Czy zanim dołączyłeś do serwera spojrzałeś na ilość pakietów? Pytam, bo u mnie sytuacja wyglądała trochę inaczej. Po zakończeniu pobierania FS wszedłem na Battleloga a pakiety już tam były. Może po prostu wraz z wejściem FS rozdawali te pakiety jako niespodzianki w losowych ilościach lub adekwatnych do posiadanej wersji gry?

lts2.png

Opublikowano

Czy zanim dołączyłeś do serwera spojrzałeś na ilość pakietów? Pytam, bo u mnie sytuacja wyglądała trochę inaczej. Po zakończeniu pobierania FS wszedłem na Battleloga a pakiety już tam były. Może po prostu wraz z wejściem FS rozdawali te pakiety jako niespodzianki w losowych ilościach lub adekwatnych do posiadanej wersji gry?

Ja poprostu zagralem pierwszy raz na mapie z dodatku, potem wbiłem tam lvl, dostałem złotą paczke przez ten level, wszedłem tam i wtedy zobaczyłem :P

Opublikowano

Każdy dostaje te pakiety i to bez względu na jakim serwie zagra wystarczy poczytać na forum Battlelog a nie siać herezje, że to dzięki magicznym skryptom na serwerze.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Podobno jest ale dużo o tym nie słyszałem :)

Ale jak dobrze grasz to żadne Battlepacki nie są Ci potrzebne.

Kolega patrzy na datę? Poradnik ma ponad pół roku, więc pewnie dawno nie działa, poco robić offtop?

Jak chcesz nabić to na topicach no pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...